Kas ir PŪČOŠANA

Pavisam nesen Latviju sasniedza tāds jaunu cilvēku izklaides veids kā PLANKINGS – gulēšana ar seju uz leju, gar sāniem izstieptām rokām, uz dažādiem priekšmetiem, vietām un vispār visa, kas vien ienāk prātā. Diemžēl tas ne vienmēr bija droši – un, kad kāds 20 gadus vecs Austrālijas iedzīvotājs gāja bojā, mēģinot “plankot” uz balkona malas, kustības izgudrotāji paziņoja – pietiek! Aizmirstam par šo, meklējam citu veidu. Un veids patiešām tika atrasts!

Šodien ir 2011. gada 15. jūlijs. Burtiski tikko, pirms pāris nedēļām austrāļu jaunatne ir radījusi jaunu veidu, kā satraukt pensionārus un likt šīs zemes nopietnajiem griezt pirkstu pie deniņiem – PŪCINGS jeb PŪČOŠANA, angliskajā vārdā dēvēts par OWLING. Ideja līdzīga kā plankingam, taču tajā ir vieglāk ievērot drošības tehniku, noturēt līdzsvaru u.c. Lūk, daži piemēri – pagaidām gan tikai ārzemju izpildījumā. Ja arī Jums ir krājumā kaut kas līdzīgs, kas tapis Latvijā – sūtiet šurp!

Jūsu PucMāja 🙂 puucings@gmail.com

4 responses to “Kas ir PŪČOŠANA

  1. Augusts Recis-Gardzis

    nesaprotu,kaskavee puuces “nojaaties” no balkona???

  2. estere

    Cilvēce ļoti strauji degradējas… žēl kā šādu LIETU vietā neviens necenšas izgudrot ko cilvēkam tiešām nozīmīgu, lai gan… pūces galviņā to smadzenīšu ir tik cik ir, neko jau daudz nevar gribēt. 😦

Komentēt